عادت های اشتباه که مانع رسیدن به موفقیت می شوند چیست؟

هر کدام از ما انسان ها دارای عادت های رفتاری و شخصی خاصی هستیم که به سبک زندگی ما مربوط می شود، در این میان برخی عادت ها مانع موفقیت و کامیابی ما می شوندو با وجود تمامی تلاش های ما به عنوان بزرگ ترین مانع همانند سدی جلوی پیشرفت و توسعه ما را خواهند گرفت. برخی از این عادت ها بسیار ساده و پیش پا افتاده جلوه می کنند، اما میزان تاثیرگذاری آن ها در بلند مدت بسیار زیاد است.ترک عادت های اشتباه و بد اولین قدم برای رسیدن به موفقیت است. موفقیت بدین معنا نیست که هر چه بیشتر و فشرده تر کار کنیم به موفقیت بیشتر خواهیم رسید، بلکه بدین معنی است که با برنامه ریزی منظم و دقیق کارهای خود را انجام دهید. عادت های منفی همیشه باعث می شود ما انسان ها از اهدافی که در ذهن خود داریم دورتر و دورتر شویم. اولین قدم برای پیشرفت این است که در راه رسیدن به اهداف خود از کوتاه ترین زمان های زندگی خود، بیشترین استفاده را ببریم، بهترین روش این است که از کمترین مقدار خود استفاده کنیم و برای این منظور ابتدا باید عادت های اشتباه و بد را در زندگی خود ترک کنیم. ویل دورانت، تفکر ارسطو را این گونه بازگو می کند که، ما آن چیزی هستیم که به طور مداوم لنجام می دهیم،پس قطعا عالی بودن یک عمل نخواهد بود، بلکه یک عادت خواهد بود. بعضی از اشتباهات در زندگی ما هستند که هر روز تکرار می شوند و مانع رسیدن ما به یک زندگی بهتر می شوند، این اشتباهات می توانند ما را از یک زندگی پیروز و پر بار دور نگه دارد. بنابراین ابتدا باید عادت های اشتباه را شناسایی کرده و قبل از هر تصمیم گیری این اشتباهات را حذف کرده و بعد مسیرهای رسیدن به آن اهداف را انتخاب کنیم. عادت های اشتباه چنان آرام و سبک به سوی ما می آیند که اصلاً متوجه حضور و آسیب های آن عادت بد نمی شویم. برای ترک این عادات بد باید خیلی کنترل روی خود داشته باشیم. حذف عادات بد به مرور موجب بهبود و ارتقای سطح و سبک زندگی می شود.

7 عادت های اشتباه که جلوی پیشرفت و موفقیت انسان ها را می گیرند کدامند؟

1- وقتی دیگران تصمیم گیرنده و مالک زندگی ما هستند. به کسی اجازه ندهیم که به جای ما تصمیم بگیرند، زیرا هر شخصی تصمیم گیرنده نهایی زندگی خود است. 2- ترس از ریسک کردن. سعی کنیم خجالتی و کم رو نباشیم و از ریسک کردن، اشتباه کردن و شکست خوردن واهمه نداشته باشیم. 3- توجه به افکار منفی. از افراد منفی نگر اطراف خود دوری کنیم و با افراد مثبت اندیش معاشرت داشته باشیم تا در زندگی خودفردی پر انرژی و خلاق باشیم. 4- غرق در گذشته بودن و حسرت خوردن. فکر کردن به گذشته ما را از حرکت به سمت جلو باز می دارد، حال چه گذشته زیبا و پر خاطره باشد و یا گذشته ای تلخ. فقط باید از تجربیات گذشته خوداستفاده کنیم نه این که هر روز به آن فکر کنیم. 5- عقب انداختن کارهای روزمره. انجام این کار اصلاً خوب نیست، بلکه بهتر است در این زمان کمی تفکر داشته باشیم و کارهای خود را به موقع انجام دهیم. این عادت های اشتباه خیلی مخرب هستند. 6- نا امیدی و یاس. وقتی که مشکلات و سختی هایی در مسیر ما وجود دارند باید از این سختی ها درس بگیریم و به دنبال یادگیری و رشد کردن برویم، همچنین باید توکل به خدا را سر لوحه زندگی خود قرار دهیم. 7- تسلیم مشکلات شدن. یادمان باشد لحظه ای که تسلیم می شویم و از ادامه مقابله و تلاش خسته می شویم، در واقع خیلی به پیروزی نزدیک شده ایم. بهتر است در زمان احساس خسته شدید کمی استراحت کنیم، ولی پس از مدتی با قدرت بلند شویم و دوباره به ادامه مسیر بپردازیم.

10 عادت غلطی که مانع موفقیت زنان می شوند کدامند؟

زنان خانه دار زیادی هستند که از کار در خانه و رسیدگی به همسر و فرزند خود نالان و ناراضی هستند و هیچ وقت رضایت درونی از خودشان ندارند و به خاطر همین اکثرا در معرض افسردگی قرار می گیرند. 1- عذر خواهی کردن مداوم. واقعا نیازی نیست که ما زنان برای هر چیز کوچکی از دیگران عذر خواهی کنیم، جز در مواقعی که کار اشتباهی انجام دادیم، در آن زمان باید سعی کنیم این عادت های اشتباه را در خود از بین ببریم. 2- توانایی تبلیغ نداشتن برای خود. بسیاری از زنان سرزمینم از تبلیغ در مورد کسب و کار خود می ترسند و نمی توانند مسئولیت کاری خود را بپذیرند، بنابراین باید قاطع باشیم و با اراده و به صورت قوی جلو برویم و خود را به همه بشناسانیم. 3- پایین آوردن ارزش واقعی.سعی کنیم ارزش واقعی خود را حفظ کنیم و قیمت خود را جلوی دیگران پایین نیاوریم. هیچ گاه جلوی کسی نگوییم من باهوش نیستم یا من خنگ هستم، بلکه بلعکس به خود بها دهیم. 4- داشتن حس بد و منفی به خود. وقتی که حس بد و منفی به خود داریم، باید فقط در درون خود آن حس را نگه داریم و لازم نیست به دیگران درباره این حس بگوئیم. 5- ترس از خروج از لاک امن آسایش. خارج شدن از منطقه امن خویش کار سختی است، اما باید هر چه زود تر از آن خارج شویم و با افراد با انگیزه و کسانی که جایگاه بالایی دارند و ما را به سمت پیشرفت سوق می دهند ارتباط برقرار کنیم تا بتوانیم به آن جایگاهی که دوست داریم برسیم و مراوده داشته باشیم. 6- دست دادن درست را یاد بگیرید. با اعتماد به نفس و با قدرت دست بدهیم، نه بی حس و حال و شل، زیرا این نشانه عدم توانایی ما است. 7- توجه داشتن به مشکلات و مسائل دیگران: سعی کنیم تا حد ممکن، اما نه برای همیشه بی توجه به مشکل دیگران باشیم. مشکلاتی که دیگران دارند هیچ ربطی به ما نخواهد داشت، زیرا آن ها مشکلات خودشان است و خود آن ها باید به فکر چاره باشند. ما باید نسبت به این موضوع بی اعتنا باشیم. 8- نه گفتن را بلد نیستیم. باید نه گفتن را یاد بگیریم و این عادت اشتباه را کاملا و برای همیشه کنار بگذاریم. قبول کردن خواسته دیگران در هر موقعیتی می تواند کوانع بزرگ و جبران ناپذیری را در زندگی ما به وجود آورد. 9- ترس از دوست نداشته شدن: اجازه بدهیم شخصیت ما به گونه ای باشد که به ما احترام بگذارند، زیرا دوست داشته شدن ما از طرف دیگران هیچ گونه اهمیتی ندارد. 10- نداشتن ایده های بلند. ایده های بلند پروازانه داشته باشیم تا خود و کسب و کار خود را ارتقاء دهیم.

12 عادت اشتباه افراد ناموفق که مانع پیشرفت آن ها می شود چیست؟

1-وقتی که هیچ حرفی نمی زنیم و در تمام شرایط کاری خود ساکت هستم و نه نظری، نه انتقادی و نه پیشنهادی از طرف ما بازگو نمی شود، باعث می شود که ما روی موفقیت را هرگز نبینیم. 2- دائماً در حال تحرک و بی قراری هستیم که این نشان از عصبی بودن و اضطراب ما دارد و این استرس و اضطراب را به دیگران نیز انتقال می دهیم، پس بهتر است سعی کنیم آن ها را تحت کنترل خود در آوریم. 3- اکثر مواقع دیر سر کار حاضر می شویم و تاخیر داریم. 4- کینه ای هستیم و از کاه کوه می سازیم و فقط به بدی های انسان ها توجه می کنیم. مراقب رفتار ارزشمند خود باشیم. 5- با جماعت خیلی همرنگ می شویم. همیشه موافق دیگران بودن و در مسیر زندگی دیگران حرکت کردن باعث پسرفت می شود، پس خوب است این عادت های ا شتباه را ترک کنیم. 6- زیاده از حد ولخرجی می کنیم. پس انداز کردن و حساب دخل و خرج را داشتن بسیار برای آینده مهم است. از حساب مالی خود اطلاع داشته باشیم. 7- اکثراً در کار های خود وقفه می اندازیم. تعلل کردن و کار امروز را به فردا سپردن باعث هدر رفتن وقت و انرژی و انگیزه ما خواهد شد. 8- دروغ گفتن. دروغ گویی باعث می شود که ما فراموش کار شویم و در ضمن، اعتبار و احترام ما زیر سوال رود. صداقت پیشه کنیم. 9- بدون فکر و نسنجیده سخن گفتن. باید مواظب حرفی که می زنیم باشیم. حرف زدن باید با تفکر و سنجیده باشد. افرادی که حرف های بی ربط می زنند در نظر دیگران افرادی گستاخ و بی نزاکتی هستند. 10- دائماً پشت سر دیگران حرف می زنیم و شایعه پراکنی می کنیم. این یکی از عادت های اشتباه غیر انسانی است که اعتماد اطرافیان را از بین می برد. 11- همیشه در حال غر زدن، شکایت کردن و گله کردن هستیم. معمولا این عادت های اشتباه، زشت و ناپسند برای مدت طولانی باعث می شود که غیر قابل تحمل شویم. 12- بی توجه هستیم و اغلب مواقع حواس ما جمع نیست. هیچ کسی نمی تواند به افراد بی توجه و حواس پرت و فراموش کار اعتماد داشته باشد.

5 ویژگی برای تغییر عادت های اشتباه و تبدیل شدن به یک انسان بهتر

1- برای تغییر عادت های اشتباه و بد ابتدا باید نگرش خود را تغییر داد. با تغییر نگرش آینده ای بهتر را رقم خواهید زد البته این نگرش باید درونی سازی شود تا به انگیزه ای قوی برای انجام دادن کار بهتر تبدیل شود. 2- قوی بودن و احساس جرائت و شجاعت باعث می شود که مسیر های جدیدی را کشف کنیم تا تاثیر مثبتی بر دنیای اطراف خود بگذاریم. گاهی اوقات برای تغییر کردن باید فداکاری هم کرد. 3- خلاق بودن و توانایی تفکر خلاق داشتن باعث می شود زمانی که در مسیر اهداف هستیم کارهای اشتباهی را کنار بگذاریم با خلاقیت خویش راه های جدیدی را آزمایش کرده و به شکلی متفاوت آن را انجام دهیم. 4 – محکم و استوار بودن. در واقع استقامت داشتن به این معنی است که توانایی تحمل انتقادات اطرافیان را داشته باشیم. هرگاه نظری مخالف دیدیم یا شنیدیم باید محکم و با اراده راه خود را ادامه دهیم و تلاش بیشتری داشته باشیم. 5 – صبور بودن و بردباری داشتن. صبر داشتن یعنی منتظر بودن برای نتایج مثبت و شگفت انگیز. شاید برای رسیدن به اهداف و نتایج موفقیت باید از خیلی چیزهای کوچک دست بکشیم. رسیدن به موفقیت هیچ روش میانبری ندارد، فقط باید صبر کرد تا به نتایج دلخواه رسید.سعی کنید از عادت های اشتباه و بد خود جلوگیری کنیم.
Rate this post
خروج از نسخه موبایل