نقش شبکه های اجتماعی یا فضاهای مجازی در کسب وکار

آیا تاکنون فکر کرده اید که شبکه های اجتماعی یا همان فضاهای مجازی می توانند چه تأثیری را بر کسب و کار ما داشته باشند، هر روزه به تعداد کسب و کارها در شبکه های مجازی اضافه می شود و همه دوست دارند در این شبکه های اجتماعی دیجیتال به معرفی محصول و یا خدمات خود بپردازند.

این روزها شبکه های اجتماعی به یک منبع قدرت بی مثال برای معرفی برندها و تبلیغ محصولات بدل شده است، پس باید شبکه های اجتماعی را یک بازار جهانی برای موفقیت کسب و کار فرض کنیم.

مزیت های حضور کسب و کار در فضاهای مجازی

البته باید بدانیم که چه فضایی برای کسب و کار ما مناسب است و از آن بهترین سود را برای رشد و ارتقا کسب و کار خود ببریم.

شبکه های اجتماعی فضای دیجیتال در کسب و کار

1- اینستاگرام یک پلتفرم مناسب است که بیشتر کسب و کارها در آن حضور دارند و به یک نشانه برای اعتماد مخاطبان برای کسب و کارها بدل شده است، با حضور در این فضای دیجیتال به راحتی می توانیم با مخاطبان و سازمان های دیگر ارتباط بگیریم و آن ها را بشناسیم و کار خود را ارتقا دهیم.

2- فیسبوک هم چنان رکورد دار بیشترین تعداد کاربران در جهان است کار با فیسبوک بسیار لذت بخش است و ما می توانیم با داشتن صفحه ای در فیسبوک با همتاهای شغلی خود در کشورهای دیگر نیز تعامل برقرار کنیم و کسب و کار خود را گسترش دهیم.

3- تلگرام با این که در ایران فیلتر شده است ولی باز هم کارفرما های زیادی از این فضای مجازی برای فروش محصولات خود استفاده می کنند و به خاطر خاصیت تشکیل گروه و کانال در این فضا مخاطبان از استفاده و خرید در این فضا خوششان می آید و لذت می برند.

4- لینکدین این شبکه اجتماعی این فضای دیجیتال بسیار پرکاربرد است، زیرا فلسفه اصلی آن بنا بر رونق کسب و کار گذاشته شده است، پس می توانیم روزمه کاری شغل خود را یا رزومه شخصی خود را در شبکه اجتماعی لینکدین به اشتراک بگذاریم. سرمایه گذاران یا سازمان های مختلف که خواستار فردی در رشته تخصصی ما یا همکاری با کسب و کاری مشابه کسب و کار ما باشند با ما ارتباط می گیرند، در نتیجه ما می توانیم در شبکه برای مجموعه خود پرسنل استخدام کنیم.

بسیاری از افراد و کسب و کارها حضور در فضای دیجیتال را جدی نمی گیرند و فقط وارد آن می شوند، اما کار با آن را بلد نیستند و استفاده از متخصصان این رشته و یا آموزش دیدن این شغل یعنی مدیریت شبکه های اجتماعی می تواند ما را در کسب و کارمان موفق تر کند، ما می توانیم از بازاریان حرفه ای این رشته استفاده کنیم و به رونق کسب و کار خود بپردازیم.

شرکت هایی که از بازاریان اینترنتی یا بازاریابان دیجیتال مارکتینک استفاده می کنند، برد را در پرونده کاری خود حتمی بدانند.

نقش وب سایت در کسب و کار

می توان گفت اگر کسب و کاری وب سایت نداشته باشد در دید مخاطبان چندان به رسمیت شناخته نمی شود، ما در یک وب سایت دنیایی از کارها را می توانیم، انجام دهیم از فروش و تبلیغات محصول گرفته تا معرفی مدیران و گپ و گفت با مشتریان و تالار مشتریان وفادار و خیلی از مزایای دیگری که یک وب سایت می تواند به ما بدهد.

می توان گفت وب سایت اصلی ترین روزمه کاری دیجیتال یک شرکت به حساب می آید، هدف اصلی وب سایت شرح داستان کسب و کار ما است، هر رویدادی در شرکت یا کمپانی ابتدا باید در سایت برای مشتریان به صورت درست اطلاعاتی را در اختیار قرار دهد.

سایت باید ساختاری ساده، اما شیک داشته باشد، کار با این فضای دیجیتال نباید مخاطب را گیج کند و دسترس آسان، رمز یک سایت موفق است، در سایت ها روال کار به همان صورت است مخاطبان همان مخاطبان قبل هستند که در پلتوفرم های دیگر با آن ها روبرو بودیم، سپس استفاده از عکس و فیلم در سایت همچنان تأثیر بیشتری بر ذهن مخاطب دارد و بهره بردن از روش های بصری بهترین راه برای انتقال اطلاعات است، همیشه سایت را بروزرسانی کنیم تا مخاطبان به حضور فعال ما در فضای سایت پی ببرند.

بیل گیتس می گوید:

اگر کسب و کار شما در اینترنت حضور ندارد از کار بی کار خواهید شد.

تمام مراحلی که در فضاهای واقعی طی کردیم تا بتوانید یک شرکت یا کمپانی را راه اندازی کنیم برای به وجود آوردن یک کسب وکار حرفه ای در فضای نت یا همان فضاهای مجازی نیز باید وقت کافی و وقت مکفی بگذاریم و تمام مراحل مورد نیاز به وجود آمدن یک برند تأثیرگذار را طی کنیم و اصول ساخت برند را در فضای وب نیز رعایت کنیم.

باید فعالیتی دائمی در فضای اینترنتی داشته باشیم، این موضوع فعالیت مداوم و همیشگی را هرگز فراموش نکنیم و به یاد داشته باشیم که نمی توانیم فقط با ایجاد یک حساب در شبکه های مجازی جای پای محکمی میان رقبای خود باز کنیم، همان طور که گفتم باید برنامه ای حساب شده و حرفه ای و منظم با یک استراتژی بازاریابی حساب شده داشته باشیم.

Rate this post
خروج از نسخه موبایل