جورواجور

حیوانات اینفلوئنسر

شاید این روز ها کمتر کسی باشد که در فضای مجازی عضو باشد ولی عکس و فیلم هایی از حیوانات بانمک و شاید بعضا خاص را ندیده باشد، حیوانات خانگی که برای خود صفحات مجازی دارند و کاربران از دنبال کردن آن ها لذت می برند و از آن ها حمایت می کنند، بعضی از این حیوانات اینفلوئنسر هستند.

می توانیم بگوییم این روزها حیوانات بر فضای مجازی فرمانروایی می کنند.

افرادی که می خواهند در فضای مجازی شاخ شوند حتما یکی از این حیوانات خانگی بانمک را دارند.

هر چه این حیوانات اینفلوئنسر کوچک تر باشند (سن کمتری داشته باشند) دنبال کنندگان بیشتری دارند، دنبال کنندگان آن ها دوست دارند مراحل بزرگ شدن آن ها را دنبال کنند و از آن ها حمایت کنند.

اکثر آن ها صفحات مجازی جدا از صاحبان خود دارند و مستقلا در فضای مجازی فعالیت می کنند البته خب دیگر گفتن ندارد صاحبان آن ها پشت پرده این صفحه ها هستند و صفحات را مدیریت می کنند.

بر اساس تحقیقات می توان گفت این شغلِ اینفلوئنسرى حیوانات از یک گربه شروع شد.

این داستان محبوبیت عکس و فیلم حیوانات در فضای مجازی از آن جا شروع شد که یک عکاس بریتانیایی به نام هری پوینتر عکس های خیلی جالبی در موقعیت های خاص از گربه ها گرفت، او فهمید که گربه ها استعداد عجیبی در بروز احساسات خود دارند که شبیه به احساسات انسانی است و بعد از به تصویر کشیدن این عکس ها باعث شد مخاطبان جذب این نوع عکاسی شوند و راه برای خانم گربه ها و البته آقا سگ ها در فضای مجازی باز شود.

در چند مقاله قبل هم گفتیم؛ اینفلوئنسرى يعنى تاثیرگذاری، اینفلوئنسرها بر روی مخاطبان خود تاثیر می گذارند و با این کار خود به یک برند تبدیل می شوند. حیوانات اینفلوئنسر نیز از این قاعده مستثنی نیستند آنها بسیار تاثیر گذارند.

کمپانی ها و برند های معروف با آن ها وارد همکاری می شوند، این همکاری بیشتر از نوع تبلیغ اينفلوئنسر ها برای آن کمپانی ها می باشد، آن ها تبلیغات را انجام می دهند و از این راه کسب درآمد می کنند، گفتیم که این اينفلوئنسرها برای خود یک سری خط قرمز هایی دارند و اکثرا در راستای خط و مشی برند خود قدم برمی دارند در اینجا باید بگوییم حیوانات اینفلوئنسر هم این طور هستند یعنی آن مدیرانی که به صورت حرفه ای پیج حیوانات اینفلوئنسر را مدیریت می کنند دقیقا به مانند یک انسان که صفحه ی خود را می چرخاند برای آن حیوانات دوست داشتنی نیز به  همین صورت صفحه  اداره می شود و از یک خط و مشی خاص تبعیت می کنند و از آن چهارچوب خارج نمی شوند.

خب حالا می رسیم به دستمزدها شاید باورتان نشود اگر بگوییم که یک حیوان اینفلوئنسر در فضای مجازی با فالوور بالای ۱۵۰ هزار بر أساس هر پست چقدر دستمزد می گیرد؟! حداقل ۳۰۰۰ یورو، می دانم به چه فکر می کنید اینکه ای کاش شما هم یکی از این حیوانات اينفلوئنسر پول ساز داشتید، بله همیشه گفتم اينفلوئنسری کار به ظاهر آسان ولی درعمل بسیار سخت و پیچیده است باید هر روز آماده عکس گرفتن باشید هم خودتان هم حیوان خانگی تان باید از تمام جزئيات حیوان دلبندتان عکس و فیلم تهیه کنید و تقریبا هر روز یک محتوا را با مخاطبان خود به اشتراک بگذارید، اگر به دکتر می رود، لباس می خرد، دوست پیدا می کند، قدم می زند، غذا می خورد دنبال کننده های شما برایشان فرق نمی کند که شما در چه وضعی هستید دوست دارند از تمام جزییات آگاه باشند.

اگر تاب و تحمل این همه در معرض نگاه های مردم قرار گرفتن را دارید شروع کنید، سخت است ولی به آن در آمدی که به دست می آورید می ارزد.

 باید بدانیم پیشگامان این سبک در ایران سلبریتی ها بوده اند که به واسطه شهرتشان سریع به اینفلوئنسرهای فضای مجازی تبدیل شدند و حیوانات خود را نیز وارد این فضا کردند.

براساس تحقیقات به عمل آمده از هر ۱۰ حیوان خانگی در آمریکا یکی از آن ها در شبکه های اجتماعی پیج دارد و بر اساس پژوهشی که دانشگاه لیدر انجام داده نشان می دهد که اکثر کاربران فضاهای مجازی وقتی احساسات شادی یا غم را تجربه می کنند از تماشای عکس ها و ویدئوهاى حیوانات خشنود می شوند و احساساتشان متعادل می شوند، می شود گفت همه ی شرکت کنندگان دراین نظرسنجی اذعان داشتند که از دیدن فیلم و عکس حیوانات لذت می برند و تماشای آن را دوست دارند.

پس حالا متوجه می شویم که چرا برندهای بزرگی مثل گوگل، نیکون و… از تبلیغاتی استفاده می کنند که حیوانات در آن نقش دارند؛ چون پخش شدن آن در فضای مجازی سریع تر انجام می شود و می شود گفت تضمینی است.

بعضی از طرفداران حقوق حیوانات با این تبلیغات و با این صفحه ها به مخالفت برمی خیزند و می گویند این کار باعث حیوان آزاری است و بعضی از حامیان حقوق حیوانات این صفحه ها را باعث بهتر شدن رابطه بین حیوانات و انسان ها می دانند می گویند باعث می شود انسان ها بیشتر با رفتار و نوع نگهداری حیوانات آشنا شوند و این عمل به نظر آن ها خوب است.

ما در کشور خودمان هم حیوانات معروف داشتیم که داستان های زیادی را در فضای مجازی بوجود آوردند، مثلا گربه خانم هانیه توسلی بازیگر ایرانی؛ بعد از این که خانم توسلی برای مرگ‌ گربه اش سوگواری خود را  در فضای مجازی به اشتراک گذاشت کلی بازخورد مثبت و منفی دریافت کرد و موجی از داستان های این روزهای فضای مجازی که با آن ها آشنا هستید به وجود آمد.

البته بگوییم که تا اینجا هنوز در ایران کسی نتوانسته است در فضای مجازی حیوانی را آنقدر معروف کند که به یک اینفلوئنسر درآمد زا تبدیل شود.

حیوانات اینفلوئنسر معروف را معرفى می کنیم:

اولین نمونه از این حیوانات اینفلوئنسر را که اینجا مثال می زنیم از این جهت برای من جذاب است که حیوانی غیر از سگ و گربه است و کتاب هم برای خود دارد.

پامکین pumpkin :

پامکین یک راکون بلاگر- حیوانات اینفلوئنسر

او یک راکون بسیار محبوب در اینستاگرام است که نزدیک به ۱.۵ میلیون دنبال کننده دارد.

او بسیار مشهور است حتی یک کتاب برای خود دارد به نام «پامکین: راکونی که فکر می کند سگ است» او با دو سگ به نام های تافی و اورو زندگی می کند، چند تلوزیون مثل bbc,animal planet,…  نیز از کتاب او صحبت کرده اند و تصاویرش را نشان داده اند.

صفحه اصلی اینستاگرام او pumpkintheraccoon است.

مننى manny:

manny dog حیوانات اینفلوئنسر

او یک سگ پیت بول است که حدود یک میلیون فالور دارد.

آیدی اینستاگرام او manny_the_french او در برنامه صبح بخیر آمریکا هم شرکت کرده است و در چندین تبلیغات حضور داشته است.

 کیمرا:

او یک گربه با دو چهره است که این تفاوت باعث شهرت او شده است. رنگ صورت او یک طرف سیاه و طرف دیگر قهوه ای است با دو رنگ چشم متفاوت آبی و قهوه ای که او را بسیار محبوب کرده است و طرفداران زیادی در اینستاگرام دارد.

سوکی:

حیوانات اینفلوئنسر گربه سوکی

سوکی از نژاد گربه های بنگال و شبیه پلنگ است، او به همراه صاحبش در کانادا زندگی می کند. سوکی به خاطر رنگ منحصر به فردش معروف است، او زندگی لاکچری و بی نظیری دارد. صاحبش او را به سفرهای زیادی در داخل و خارج کانادا می برد. فالوئرهای اوبسیار زیاد است.

حیوانات اینفلوئنسر گربه سوکی
حیوانات اینفلوئنسر گربه سوکی

در پایان امیدواریم که این مقاله دید جدیدی به ما بدهد، همان طور که خواندیم اگر راهش را بلد باشیم فضای مجازی مکان خوبی برای کسب و کار و پول درآوردن است.

به تولید محتوای خوب بپردازید و با کمی ابتکار راه خود را در این فضا پیدا کنید.

مقالات مرتبط با این نوشتار :

میم یعنی چه ؟ + میم در اینستا یعنی چه
Rate this post
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا